Over ons

Mijn foto
Twee leerkrachten van de Gemeentelijke Secundaire School Munsterbilzen gaan op vrijdag 30 maart 2012 met de trekfiets voor het goede doel naar Santiago de Compostela. Zij maken hierbij een fietstocht van 2000 km op 2 weken tijd. Tijdens deze periode verlaten ze hun gezin op het thuisfront voor het steunen van gezinnen in nood.

Dag 3: Zondag 1 april 2012

Hallo allemaal,

De verandering van de site heeft niets te maken met een aprilgrap maar op deze manier kunnen jullie reacties kwijt en zien jullie direct of er nieuw nieuws is! Ook kunnen jullie door op de foto's te klikken ze in het groot zien!
Elke dag pas ik ook de link aan "waar zitten ze op hun weg". Daar kunnen jullie zien welke weg ze ongeveer aflegde op de voorbije dag. Zie aan de rechter kant. Tot zover het formele.

Kris en Luc vertrokken rond 8u15, in de vroege morgen dus, met zeer veel goesting verder richting Parijs! Ze genoten van een fantastisch uitzicht in de bergen! De zon in het gezicht en de wind in de rug. Luc had een beetje last van zijn maag, maar dat ging al veel beter in de namiddag. Andere kwaaltjes blijven gelukkig nog uit. De toeristen hebben nog niets verloren van hun enthousiasme. "Van zodra ik wakker ben wil ik vertrekken!", zegt Kris. Zo zaten ze rond de middag 70 km verder in Villers-Cotterets en aten daar een broodje in een klein winkeltje want op zondag zijn er in Frankrijk weinig restaurants open.
Hierna ging de tocht verder met voornamelijk en weerom een prachtig vlak landschap en nogmaals  een duwtje in de rug! Telt dat wel? Hihi! Rond 18u en 148 km (na vanmorgen) later arriveerden ze in Sarcelles. Ook hier vonden ze voor de nacht een klein sober hoteletje dat niet te duur is en om te eten werd het Chinees!  Ze kijken uit naar morgen want ze zien de Eifeltoren op 15 km verder liggen! Op naar Parijs! Wie is nu niet een beetje jaloers...?
  
Bij de chinees!
Voor een Kasteel!

Een foto van het thuisfront!X

2 opmerkingen:

Miranda zei

Ben al alle dagen aan het kijken naar jullie blog! Zal ik de eerste reactie geven ;-)
Leuk!!! Goed gedaan, Els!
Een behouden vaart gewenst!
Tot binnenkort! Groetjes van Miranda-Erwin en Jester

de wielertoeristen van GSM zei

Merci Miranda en co!