Over ons

Mijn foto
Twee leerkrachten van de Gemeentelijke Secundaire School Munsterbilzen gaan op vrijdag 30 maart 2012 met de trekfiets voor het goede doel naar Santiago de Compostela. Zij maken hierbij een fietstocht van 2000 km op 2 weken tijd. Tijdens deze periode verlaten ze hun gezin op het thuisfront voor het steunen van gezinnen in nood.

Een extra nieuwtje!

Zoals ik al eerder schreef hebben Kris en Luc hun avondritueel en veel tijd blijft er verder niet over. Eergisteren hadden ze internet in het hotel. Luc heeft er gebruik van gemaakt om zijn routeplanning aan te passen. Om 23u hebben ze heel even naar de Blog gekeken. Gisterenavond konden ze weer gebruik maken van internet. Alzo heb ik wat meer foto's gekregen. Ook de blog zijn ze even gaan bekijken en dan zijn ze, denk ik, gaan slapen.

Nu even terug naar Zondag 25 maart. Wij (Kris en Els) zouden samen met de kinderen gaan zwemmen. Kris wou 's morgens het afwasmachine leegmaken. We liepen allemaal nog op blote voeten. Jullie horen het al aankomen zeker? Hij laat een glas vallen en gaat daar dan recht op staan. Even een drukte ten huize Raddoux! Er verscheen al vlug een plasje bloed onder Kris zijne voet. Maar dankzij de kalmte was zijn voetje snel verzorgd, de hulp van ouders (Els) werd ingeroepen en alzo kreeg Kris in de dokterswachtpost te Bilzen 4 draadjes in zijn voet. Het viel mee dat de wonde in ongeveer het midden van de voet is, zo zijn er geen problemen om te fietsen. Die draadjes kunnen inderdaad niet blijven zitten en zowel Luc als Kris hebben een vrouwtje dat verpleegster is. Maar wil het nu lukken dat ze die niet mee nemen!?
Dus dan maar Dokter Luc:
Is hij niet geweldig schattig?




                                                                                            
Wij zouden niet Karlien en Els heten als wij niet de nodige informatie en materiaal mee hadden gegeven. En zo is het Luc perfect gelukt! Het resultaat mag er zijn!

2 opmerkingen:

karlien zei

Heb luidop gelachen met Luc zijn Petzl-lampje!! Heeft hij altijd bij en komt altijd van pas op de meest onverwachte momenten...je ziet wel ;) Hij kan bijna mee doen in een reclame voor Petzl. Grappig!

de wielertoeristen van GSM zei

Geweldig!